Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه «آموزشیار» دانشگاه آزاد اسلامی مشکلات زیادی برای دانشجویان این دانشگاه درست کرده است و آن ها را سردرگم کرده است.

خبرگزاری شبستان، گروه اجتماعی، معصومه بدخشان: شیوع ویروس کرونا به ناچار آموزش های دانشگاهی را به سمت الکترونیکی شدن سوق داده است و این آموزش الترونیکی تجربه ای جدید برای نظام آموزشی کشور است که خیلی قبلتر باید بستر های آن را فراهم میکردند و اجازه نمی دادند شرایط کرونا این نظام را غافلگیر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 از همین رو با مشکلاتی همچون کندی سرعت اینترنت، قطع و وصل شدن، بالا بودن هزینه های بسته های اینترنتی و دربرخی از مواقع عدم دسترسی به ابزار های آموزش الکترونیکی رو به رو است.

یکی از مشکلات دانشجویان هزینه های بسته های اینترنتی است که وعده رایگان شدن بسته های اینترنتی آن هم  داده شده است اما محقق نشد.

 در شبکه های اجتماعی و در برخی از صفحات دانشگاه ها همانند دانشگاه آزاد اسلامی پُستی از اختصاص 120 گیگ به دانشجویان باگذاری شده است اما این موضوع صحت نداشت، برای نمونه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هنگامیکه وارد سایت می شدند تنها گزینه اساتید فعال بود.

اگر بخواهیم بیشتر به مشکلات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بپردازیم باید به  سامانه «آموزشیار» اشاره کنیم که اخیرا طراحی شده است، این سامانه  برای ارائه خدمات یکپارچه به دانشجویان در سراسر کشور برای انتخاب واحد، ثبت نمره، مشکلات سنوات، کار‌های فارغ‌التحصیلی است و  پیگیری تمام امور دانشجویی از این طریق است. این سامانه  با مشکلات زیادی رو به رو است دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به این سامانه گلایه هایی دارند.

گلایه های دانشجویان درباره سامانه آموزشیار

در این باره یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار شبستان می گوید:سامانه آموزشیار در این شرایط کرونایی یک کلاف سردرگم برای دانشجویان شده است. یکی از مشکلات این سامانه نمرات است که نمرات را برای ما نشان داده نمی شود. هنگام انتخاب واحد سایت خطا می دهد و هنگامی که درست می شود ظرفیت ها پر شده است.

 

یکی از دیگر از دانشجویان مقطع کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار شبستان می گوید:دروسی که باید انتخاب واحد کنم در این سامانه نتوانستم پیدا کنم، بعضی از دروس هم هر کاری می کنیم، سیستم اجازه انتخاب واحد را  نمی دهد، این ترم به سختی توانستم 9 واحد بردارم در حالیکه باید 20 واحد بر می داشتم. مگر سامانه قبلی چه ایرادی داشت که این سامانه را طراحی کردند و وضعیت را بدتر کردند.

 

او بیان می کند: برای آغاز کلاس ها هم هیچ اطلاع رسانی نشده است و ما هنوز انتخاب واحد نکرده ایم  که بتوانیم در کلاس ها هم شرکت کنیم.

 

این تنها مشکل این دانشجویان نیست بلکه بسیاری از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی این مشکل را دارند و هنگامی حضوری به دانشگاه ها مراجعه می کنند باز هم مشکلشان حل نمی شود.

در همین ارتباط یکی دیگر از دانشجویان می گوید:در این شرایط کرونا مجبوریم به دلیل خطاهایی که این سامانه می دهد، به دانشگاه مراجعه کنیم و خیلی از دانشجویان بدون رعایت پروتکل های بهداشتی در اتاق آموزش جمع می شوند تا مشکلشان حل شود و متاسفانه برخورد مسئولان دانشگاه هم در شان دانشجویان نیست.

«متاسفانه به نظر می رسد این سامانه گنجایش استفاده تعداد زیادی از دانشجویان ندارد، چون تعداد استفاده از این سامانه زیاد می شود سامانه خطا می دهد، هنگامی هم به سختی وارد سامانه می شویم و درس مورد نظر را انتخاب می کنیم، خود به خود از سامانه خارج می شویم و دوباره باید وارد شویم که باز هم با مشکل مواجه ا یم. هیچ لیست درسی از قبل به دانشجو ها ارایه نشده است و یک لیست با کد داده اند که کدها هم اشتباه است.هیچ اطلاع رسانی و آموزشی برای استفاده از این سامانه داده نشده است. ضمن اینکه خیلی از دروس تخصصی یا عمومی از سایت داده نمی شود و گفته می شود این درس مربوط به رشته ی شما نیست.بابت این مشکل تنها تدبیری که اندیشیده شده این  است که به آموزش مراجعه کنیم تا خودشان دستی درس هارو برایمان وارد کنند، چرا در این شرایط به دلیل اختلال سامانه باید به دانشگاه برویم؟ بنده اکنون مبتلا به کرونا هستم و برای انتخاب درس تخصصی باید به دانشگاه مراجعه کنم اما نمی توانم جان ادم های دیگر را به خاطر یک درس به خطر بیندازم و هر چقدر هم با دانشگاه تماس می گیرم کسی پاسخگو نیست.» این صحبت های یکی دیگر از دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی است که از این سامانه گلایه دارد.

 

یکی از دانشجویان آقای دانشگاه آزاد اسلامی هم به خبرنگار شبستان می گوید:در این شرایط سخت کرونایی، موقع انتخاب واحد ها  به جای اینکه حال و روز دانشجوها رو درک کنند، سایتی با نام آموزشیار باز کردند و  اعلام کردند باید از این پس در این سامانه امو دانشجویی را انجام دهیم. سایت هم چه سایتی با هزار بدبختی یادگرفتیم که چگونه وارد آن شویم.موقعی که اعلام شد زمان انتخاب واحد یک روزه خیلی از همکلاسیای من خبر نداشتند که باید انتخاب واحد کنند. پس از اینکه به سختی وارد سامانه شدیم، روی هر  درسی که برای انتخاب کلیک می کردیم سایت بسته می شد،باید دوباره از اول مراحل ورود رو انجام می دادیم، بنده از 10 صبح انتخاب واحد را شروع کردم تا ساعت 15 توانستم سه درس انتخاب کنم.

مشکل سازی عمدی برای دانشجویان

این مشکلات را مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی هم پذیرفته اند اما راه حلی برای حل مشکل تاکنون ارایه نداده اند، در همین ارتباط، مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی  تمام مشکلات را می پذیرد و می گوید: دانشجویانی که تاکنون به دلایلی موفق به رفع مشکلات دسترسی خود در سامانه آموزشیار نشده اند، می توانند علاوه بر روش های ارتباطی اعلام شده قبلی، مشکلات خود را از طریق شماره ۳۰۰۰۳۰۰۱۵۰ پیامک کرده تا کارشناسان دانشگاه در اسرع وقت به طور مستقیم به این مشکلات رسیدگی کنند.

«ایمان عطارزاده» با بیان اینکه متاسفانه برخی از افراد درون مجموعه و نیز خارج از مجموعه دانشگاه که منافعی از سیستم آموزش قبلی داشته اند، با کارشکنی هایی سبب ایجاد نارضایتی برای دانشجویان شده اند، گفت: شناسایی این افراد و برخورد قانونی با آنان در دستور کار است. مدیریت یکپارچه و شفاف‌سازی اطلاعات همواره سبب نارضایتی عده ای افراد سودجو می شود که به دلیل از دست رفتن منافع خود، در جهت تخریب این امر تلاش می کنند.

با این وجود هنوز مشکلات این سایت مرتفع نشده است و دانشجویان گلایه مند هستند و باید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به شرایط کرونایی تمام تدابیر و تلاش خود را کنند تا مشکلات این سایت و دانشجویان حل شود تا آن ها مجبور نشوند به صورت حضوری برای حل مشکلات خود مراجعه کنند.

 

وی ضمن پوزش از دانشجویان که در این مدت مشکلاتی در استفاده از سامانه آموزشیار داشته اند، خاطرنشان کرد: این اطمینان را به همه دانشجویان عزیز می دهیم که دانشگاه خود را متعهد به رسیدگی به مشکلات دانشجویان و انتخاب واحد مطلوب آنها می داند، بنابراین دانشجویان می توانند در مراحل بعدی اقدام به اخذ دروس باقیمانده خود کنند.

 

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: انتخاب واحد مشکلات سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار برای دانشجویان شرایط کرونا انتخاب واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مراسم بزرگداشت مقام و هفته معلم با حضور سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، هیئت رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان با تجلیل از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با محور «زندگی پاک بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا»  در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این مراسم اظهار کرد: حوزه کار با استادان و معلمان، بهترین حوزه فعالیتی و ارتباطی در جامعه است.

وی با بیان اینکه دوران دانشجویی، به‌ویژه دوره کارشناسی، دورانی ویژه، خاطره‌انگیز و متفاوت از همه سال‌های تحصیل است به دانشجویان توصیه کرد: این دوران فرصتی طلایی برای دانشجویان بوده و باید از تجربه و علم استادان نهایت بهره را ببرند. استادان برای دانشجویان، الگو و نماد هستند. بی‌شک تأثیر کلام، لحن گفتار، پوشش، رفتار و اعمال استادان تا سالیان سال بر روح و روان دانشجویان اثرگذار باقی خواهد ماند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به سلسله نیاز‌های انسان ازنظر آبراهام مازلو (نظریه انگیزشی در علم روانشناسی) اضافه کرد: باید تلاش کرد تا دانشگاه در کنار تدریس علوم و دانش، به معنای واقعی محل تربیت و فرهنگ‌سازی در جامعه باشد تا بتوان خودباوری و خودشکوفایی که مبحث رأس این هرم است را به منصه ظهور رساند.

استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد

یکی از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نیز درباره زندگی پاک با استفاده از غزلی از حافظ بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا با بیان اینکه استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد،‌ گفت:‌ نزدیک به سه دهه است که بیش از گذشته زندگی انسان با مقوله زندگی پاک آمیخته و در شرایط کنونی جهان و وجود هجمه‌های مختلف و ناپاکی‌های بسیار، برگزیدن راه و رسم پاکی در زندگی و ادامه دادن به آن بسیار سخت شده و باید به فردی که در این سلوک زندگی می‌کند، هزاران آفرین گفت.

عباس عاشوری‌نژاد با بیان اینکه ناپاکی‌های بسیار دور تا دور زندگی‌ها را فراگرفته و هیچ جا از گزند آثار مخرب آن در امان نمانده، عنوان کرد: این نفوذ در امور، حتی به نهاد‌های مقدسی همانند مدرسه و دانشگاه نیز رسوخ پیدا کرده و افرادی را که مسیر صحیح زندگی را برای خود برگزیده‌اند را تحت‌فشار قرار داده است. این عیب روزگار کنونی، یک حسن نیز محسوب می‌شود در این فشارها، زمانی که انسان مرحله‌ای از زندگی خود را با همه فشارها با پاکی به پایان می‌رساند، قطعاً حلاوت و رضایت بیشتری در خود احساس خواهد کرد.

وی با قرائت غزلی از حافظ شیرازی عنوان کرد: «لسان‌الغیب» می‌فرماید:«کمتر از ذره نه‌ای پست مشو مهر بورز / تا به خلوتگه خورشید رسی چرخ‌زنان / بر جهان تکیه مکن ور قدحی می‌داری / شادی زهره‌جبینان خور و نازک‌بدنان / پیر پیمانه‌کش من که روانش خوش باد / گفت پرهیز کن از صحبت پیمان‌شکنان / دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل / مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان» حافظ در این چهار بیت تأکید می‌کند که انسان می‌تواند زندگی زیبا و پاکی داشته باشد به شرط اینکه از نکاتی که از این غزل برداشت می‌شود، بهره‌مند شود.

چهره ماندگار فرهنگی استان بوشهر اضافه کرد:‌ این ابیات بدین معناست که نخست انسان بزرگ است و حق ندارد کوچک فکر کند و شایسته بوده اهداف بلند و ارزشمند انتخاب کند. همچنان که حرکت ذره به سوی خلوتگه خورشید است، مسیر حرکت انسان باید به سوی نور باشد. چنانکه در نظریه امید «اشنایدر» اصالت هدف به خوبی دیده می‌شود.

عاشوری‌نژاد ادامه داد:‌ دوم اینکه یکی از پیش‌فرض‌های روانشناسی مثبت‌گرا این بوده که انسان باید بپذیرد که هیچ چیزی پایدار نیست. حافظ هم می‌گوید: انسان نباید بر جهان گذرا تکیه کند، همه چیز فانی است به جز ذات پروردگار، بنابراین انسان نباید عزت‌نفس و آبروی خود را فدای آرزو‌های خام و ناپخته کند و شایسته بوده تا اگر چیزی دارد آن را با دیگران شریک شود تا زندگی‌اش به شادمانی بگذرد. سوم اینکه حافظ می‌گوید: از همنشینی با بدعهدان و پیمان‌شکنان بپرهیزد، چون اینان امنیت انسان را بر هم می‌زنند و آبروی آدمی را تهدید می‌کنند.

وی افزود:‌ چهارم اینکه روانشانسی مثبت‌گرا بر اهمیت دوستی در تحقق «شادمانی درونی» و «شادکامی پایدار» تأکید دارد، حافظ هم می‌گوید: دوستان واقعی را بیابد و دایره دوستی‌های اصیل را گسترش دهد و در حفظ رابطه دوستی‌ها بکوشد و دشمنان و انسان‌های شیطان‌صفت دوری کند.

به گزارش آنا،‌ در این مراسم با قدردانی از استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال گذشته از استادانی که به مرتبه استادیاری و دانشیاری ارتقا یافته بودند، تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند